Tens ganes d’aprendre anglès divertint-te en petit grup? 

Si és així, Up Down podem ser la teva acadèmia d’anglès a Manresa!

Era el setembre de 2003 quan Up Down va néixer. Ja fa gairebé 20 anys que el David, de vocació i professió professor d’anglès amb títol de traductor i interpretador, treballava en una acadèmia d’anglès i li va sorgir el cuc d’obrir la seva. Buscant locals per Manresa va trobar-ne un perfecte: amb bona localització i de dos pisos. Automàticament ja es va començar a imaginar com podria ser l’acadèmia, i va visualitzar l’alumnat pujant i baixant d’un pis a l’altre. Va ser llavors quan li va venir al cap el nom de la nova acadèmia d’anglès a Manresa, que li queda com un anell al dit: UP DOWN, amunt i avall.

Per què Up Down pot ser la teva acadèmia d’anglès a Manresa? Ho tenim ben clar: “tracta als altres com t’agradaria que et tractessin a tu”. 

Matrícula a cost 0!

Res de matrícules. Només pagaràs per les hores que estàs aprenent amb nosaltres, per tant, la quota mensual.

Avantatges per a familiars

Si tens familiars a l’acadèmia o us apunteu junts, tindreu descompte. Així que si t’agrada molt venir a Up Down i convences a la família perquè vingui a la nostra acadèmia d’anglès a Manresa, t’ho recompensem!

Estem ben localitzats

Ens trobaràs a la zona Plaça Catalunya. Amb fàcil aparcament a prop de l’acadèmia, si véns a Up Down s’ha acabat donar voltes i voltes per aparcar.

Tots som iguals!

Volem igualtat i no jerarquies, ens encanta la familiaritat i el tracte proper. Més que una acadèmia d’anglès, som una petita gran família. Ensenyem anglès a pares i fills, ens coneixem entre tots.

Metodologia Up Down

El professorat que fa equip amb el David tenen filosofia Up Down: volen que gaudeixis aprenent, estan plens d’energia i coneixement. Han estudiat a l’acadèmia, coneixen la nostra manera de treballar, i la volen compartir amb tu igual que la van gaudir ells! I com transmetem aquesta filosofia? Amb la metodologia Up Down, basada en 5 eixos: comoditat, fun learning, 50% teoria – 50% pràctica, grups reduïts i optimització del temps.

Tenim ganes de continuar creixent però no de volum sinó de dedicació i amor. Així que si busques una acadèmia d’anglès a Manresa petita, familiar i amb ganes d’aprendre molt, sense deixar de banda l’humor, estàs a l’acadèmia correcta. 

Veure metodologia